Mijn naam is Caroline Geerling (1967). Na 28 jaar werken als juridisch secretaresse op de Zuidas, ging het roer in 2010 drastisch om. In dat jaar besloot ik mijn passies te gaan volgen.

Schilderen met passie

In datzelfde jaar ben ik begonnen met de eerste basis schilderlessen bij atelier Madam Art in Heiloo (www.madam-art.nl). Na een klein jaar had ik behoefte aan meer diepgang, zodat ik mij verder kon ontwikkelen. Bij Crejat Academie in Alkmaar (www.crejat.nl) in 2013 vond ik de juiste aansluiting en gaandeweg ontwikkelde ik ook mijn eigen handtekening. In de zomer van 2016 ben ik aanvullende lessen en workshops gaan volgen bij beeldend kunstenaar Els Vegter in Utrecht (www.elsvegter.nl). Zij richt zich voornamelijk op het schilderen met verf in combinatie met organische en industriële materialen zoals lood en oud roest. Hiermee ben ik verder gaan experimenteren, en heb mijn eigen draai in gevonden. Naast het werken met natuurlijke vondsten en materialen, experimenteer ik sinds kort ook met powertex. Dit vloeibare bindmiddel als ook de natuurlijke pigmenten (powercolor), verschillende bisters, easy3dflex (bindmiddel in poedervorm) en de powercotons geven weer andere texturen in mijn werk, en zijn dus een mooie aanvulling in het werken met oppervlaktestructuren. Naast het werken in mijn eigen atelier, exposeer ik ook veel in binnen- en buitenland, waaronder kunstbeurzen (de ADAF (Amsterdam), en diverse galerieën in Bologna, Italie (trevisan-international-art.com), Gallery of the Ateneo (Madrid) en Marziart Int. Galerie in Hamburg.

 

Naast mijn eigen atelier ben ik sinds kort de trotse eigenaar van een mooie, ruime galerie in het centrum van Apeldoorn. Op deze inspirerende plek vindt u unieke, eigentijdse en betaalbare kunst. Voor (gast)exposities, vernissages, lessen & workshops.

Voor meer informatie vindt u hierbij een link met mijn portfolio.

06 25008683

©2019 by Caroart. Proudly created with Wix.com