top of page
Dickens Walk 2023

Ervaar de boeken van Charles Dickens op eigen gelegenheid via een audiotour. Luisteraars worden aan de hand van maar liefst 18 scènes, uitgebeeld op schilderachtige foto’s, meegenomen langs een selectie boeken van Charles Dickens in het Bergkwartier.

Het jaarlijkse Dickens Festijn in de binnenstad van Deventer kon in 2021 helaas niet doorgaan vanwege de corona-pandemie. Maar er is dat jaar wel een Dickens hoorspelwandeling wandeling in samenwerking met Het Theaterschip ontwikkeld; de Dickens Walk. Op 6 december 2022 was het voor het eerst mogelijk deze wandeling met audiotour te lopen.

De wandeling start in de Walstraat, waar bezoekers de victoriaanse tijd in stappen en zich aan de hand van de originele audiotour langs schilderachtige foto’s mee laten voeren door de verhalen van de bekende schrijver. Een hoorspel dat de boeken van Charles Dickens tot leven brengt. 

De wandeling is geschikt voor jong en oud en is te wandelen met mobiele telefoon. Vergeet je koptelefoon niet!
Start: Verlichte Scrooge op kruising Walstraat/ Korte Bisschop/Brink.
Scan (gratis) de QR code en volg de route.

Van 6 t/m 30 december 2023
(16 en 17 december uitgezonderd)

Vergeet niet langs te lopen bij kunstgalerie CaroArtGallery in de Golstraat nr. 7! Daar staat een prachtig verhaal op jullie te wachten!.

Beleef de magie van de 19e eeuw..

bottom of page